Indkøb af havehegn – jeg skal foretrække en forening af praktisk lydhegn og raftehegn

Sammen med mine døtre lever jeg lige ved et styks vældigt trafikeret indfaldsvej og er så generet over i tide og utide at blive vækket støj fra lastbiler og busser. På den baggrund ska’ vi have et lydhegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, . Jeg havde ej haft viden om lydhegn før – på nær dem der står langs med motorvejen. Men den slags havehegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kan du tydeligt nok godt erhverve sig som ejer af en grund.

Jeg tænker at jeg vælger mig et lydhegn der ser ud ligesom et raftehegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn, . Den model synes jeg gi’r et naturligt havehegn, som falder godt ind i husets stil med en have i landidyl. Et lydhegn kommer i en hvis højde så jeg og døtrene undgår kigget til vejen. Og raftehegnet ser godt ud med det flotte træstolper. Mig og børnene bliver betagede over vores nye havehegn.

Grundens nye havehegn skal have et par stauder tæt på. Desuden har vi flere træer, der desuden vil give modstand til vores nye raftehegn. Moi glæder mig til sådan et lydhegn og forhåbentligt kunne have morgener med begrænset trafiklarm. Lydhegn stilheden bli’r fedt. Projektet havehegn udspringer med online søgning efter sammenkoblingen af lydhegn og raftehegn her til aften. Så kan jeg måske starte her om 3-4 dage.