Jeg har siden ungdomsårene jobbet som en såkaldt elevator sælger.

Jeg bærer på en vildt sej nyheds historie, jeg rigtig meget gerne vil dele sammen m jer!! Nu skal det langt om længe være! Jeg har båret rundt på denne nyhed overdrevent længe, men nu ska i ha den at vide! Jeg har bestemt mig for at blive selvstændig… Jeg vil sælge elevatorer. Det lyder evt. umiddelbart super kedeligt at ville beskæftige sig med elevator - alevator.dk – salg, men det er ikke desto mindre, hvad jeg vil! I ville bli så helt vildt overraskede, der er mange knaster i salg af elevatorer… Jeg beder til at kunne sælge en grålig elevator til ejerforening, og så vil jeg også sælge en højteknologisk elevator til andelsforening! Lige præcis disse to former for elevator handler er der jo nemlig ekstra mange penge i, i forhold til, hvis man som sælger sælger elevatorer til private husejere, der aldrig har brug for noget ekstraudstyr…

I talrige år har jeg arbejdet med elevator salg!! Det arbejdede jeg med på min seneste arbejdsplads. Jeg var en så sej sælger, og vidste så let som ingenting, hvilken type elevator de forskellige handlende var på udkig efter… Men så skete det, der ik måtte ske, at firmaet måtte dreje nøglen om.. Og så blev samtlige ansatte self. fyret. Det var den mest forfærdelige tid i mit liv. Jeg havde det super forfærdeligt, og måtte faktisk også gå til læge for at få traumet talt igennem… Jeg er af den overbevisning, at det var fordi, at afskedigelsen kom som et kæmpemæssigt chok. Jeg var overhovedet ikke klar på afskedigelsen… Men i dag er jeg mig selv igen, & super duper klart til at sælge en masse elevatorer..! Jeg har taget lån i danske bank, & har fundet mine butiks lokaler, så nu mangler jeg bar kunderne! Af den grund vælger jeg nu at sige dette på min hjemmeside – jeg håber nemlig at I spreder budskabet om butiksåbningen for mig… I skal fortælle alle i kender, at i har hørt om en fantastisk kompetent forhandler af de bedste elevatorer… Det er jo nemlig altid en fantastisk ting med personlige anbefalinger.