Rekruttering Allerød – Få hjælp til at finde de dygtige kandidater

Rekruttering Allerød

” Vi har adskillige gange hos Holm Industriudvikling A/S søgt hjælp hos et professionelt bureau til rekruttering Allerød. Vi får en seriøs og grundig support, der sparer tid og giver virksomheden den dygtige ansatte. Vi kommer med et oplæg, og så finder bureauet et udvalg af kandidater, som vi så fælles træffer og vurderer. Vi undgår helt at skulle skimme ignenem over 500 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at belyse og ansætte den rette kandidat. De ordner simpelthen alt det praktiske”, fortæller chef Jesper Klingt. Rekruttering Allerød fandt han simpelthen ved at google ”rekruttering allerød”

Rekruttering Esbjerg

”KRIP Arkitekter er et firma med fart på, og de seneste par år er vi vokset fra 5 til over 30 kolleger. Vi har haft behov for kompetente kolleger, så vi kunne holde trit med alle de options. Jeg kan absolut anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig med at søge den bedst kvalificerede. De kan også assistere, hvis du mangler vikarer ved travlhed, ferie eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Niels Christoffersen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Herlev

”Vores samarbejde med et super bureau har sikret min virksomhed kvalificerede kandidater at vælge mellem, optimal sparring, rådgivning og forretningsudvikling og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, marketingchef i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Herlev”.

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du arbejdsløs og mangler flere kvalifikationer på cv’et? Så kan du overveje at opnå et job ved at registrere dig hos et rekrutteringsbureau. Hos sådan et sted er det muligt både at finde vikarjobs og prøve dig selv af i forskellige kortvarige ansættelser – eller finde det trygge, faste job.