Undertegnede skal håndtere pakkevægt, frankering post, telefonomstilling og portotakster i job som altmulig pige

Nu skal I læsere høre, hvordan det kan være at jeg nu har tanker omkring frankering post {http://danastar.dk/mere_info/frankering}, portotakster {http://danastar.dk/nye-portotakster-i-2017/?1=1&highlight=1} og pakkevægt - http://danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg – . Jeg fik en fed tjans som altmulig pige. Jeg påbegyndte for nogle dage siden og nu er jeg i gang med at få styr på både at stille om på opkaldene til kollegerne samt firmaets pakkevægt, som anviser frankering post og, diverse portotakster. Sådan en god makuleringsmaskine ska’ piccolinen her tillige se at få erhvervet til firmaet en af dagene.

Før i tiden har jeg benyttet et styk vægt til madlavningen hvis jeg skulle bruge en pakkevægt, når undertegnede skulle vide portotakster ved mine pakker med tøj afsted igen til H&M. Og jeg vidste slet ik’, at firmaers frankering post med en pakkevægt tilbyder dem mere økonomiske portotakster. Selv regnede jeg med at erhvervslivet måtte spendere samme priser som undertegnede. Så på bare fire dage med undertegnedes nye arbejde har jeg lært noget nyt. Sådan noget så som makuleringsmaskine er nyt for mig, og jeg skal varetage al deres udgående forsendelser. Tillige skal jeg klare telefonopkald og få dem omstillet rigtigt til husets utallige ansatte.

Sådan noget frankering post gjorde jeg mig ik’ større ideer før jeg startede arbejdet. Og særligt ikk med den slags professionel pakkevægt, der forårsager kontrol over de svingende portotakster. Sgu ret praktisk. Konceptet makuleringsmaskine kendte jeg heller ikke før jeg startede i det nye job, men medarbejderne har opgaver med fortrolige oplysninger, og hvorfor en makuleringsmaskine er meget betydelig har jeg forstået.

Næste uge har undertegnede at få styr på frankering post og brug af pakkevægt plus erhvervs portotakster ligger på piccoline-blækspruttens to do. Mandag bestiller jeg den nye pakkevægt og hen over resten af ugen ska’ jeg sagtens nå at få sagtens skal få kontrol over pakkevægt, frankering post og portotakster for virksomheder. Jeg bli’r så klog.