Valsning og bukning af sværvæggede rør samt produktion af bukkematricer

Bukning af fx tyndvæggede rør er i løbet af kort tid blevet en gunstig alternativ rørbearbejdningsmetode ift. svejsede rørløsninger. Med rørbukning kan man dog ikke udelukkende reducere udgifterne til indkøb af rørløsninger. Når I implementerer anvendelsen af rørbukninger i virksomheden, kan det oftest være en måde at få en løsning, som er specialdesignet til jer og har en smukkere finish. Endvidere er rørbukninger lettere at holde rene og har en lavere vægt.

Såfremt I vælger at bruge os som jeres foretrukne leverandør af rørbukning, garanterer vi, at de bukkede sværvæggede rør bliver produceret med udgangspunkt i ethvert behov i jeres virksomhed uanset brance. Som firma råder vi nemlig ikke bare over flere af landets bedste fagfolk inden for bukning rør. I vores værksted, producerer vi også meget af det kvalitets bukkeværktøj såvel som alle de bukkematricer, vi anvender. Som følge heraf er vi i stand til opfylde selv de mest komplekse behov.

Før vores eksperter begynder den egentlige rørbukning, laver vi et fixtur på baggrund af en original protype. Denne prototype fremstilles ydermere efter en tegning, som vi får tilsendt fra jer eller selv udfører i svejsebøjninger. Herefter sker den første bukning af rør og senere bukninger af rør på baggrund af det samme fixtur. På den måde kan vores eksperter sikre, at rør, der bukkes hos os svarer til forholdene i jeres virksomhed.

Foruden rørbukning og rørbearbejdning samt udførsel af bukkeværktøj, laver vi også valsning af rør samt profilvalsning i alle materialer. Uanset opgavens art udfører vi den til konkurrencedygtige priser for rørserier på blot 5-6 styks. Dertil kan vi tilbyde en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, samtidig med at vi bukker alle slags rør af radier i en hvilken som helst størrelse. Vores brede ekspertise samt viden medvirker til, at vores eksperter konstant løser opgaver for virksomheder i mange forskellige brancher.